Our Services

Data Power Sh.p.k

Objektiv

Jemi partner te klienteve tane ne ndertimin e projekteve te perbashketa.

Pershtatje

Data Power Shpk udhehiqet nga nje ekip referimi dhe nje rrjet profesionistesh me aftesi te ndryshme.

Skuader

Metoda jone e punes bazohet ne kompetencen e ekipeve dhe ne pervojen menaxhuese te menaxhereve te projektit.

our features


Garantojme
Menaxhojme

Procesin e komunikimit.

Nderlidhim

Kompetencat e marketingut dhe zhvillimin teknologjik.

Ofrojme

Mbeshtetje dhe asistence te vazhdueshme.

Bashkepunojme

Me partnere lokale dhe globale.


Kontakto!

NDERMJET MENAXHEREVE TE PROJEKTIT, BURIMEVE TE BRENDSHME DHE PARTNEREVE TE SPECIALIZUARA, EKIPI YNE PERFSHIN PROFESIONALE TE LARTE!

Bashkohu dhe ti skuadres tone!
Kontakto!