Data Power Company

sh.p.k

NDERMJET MENAXHEREVE TE PROJEKTIT, BURIMEVE TE BRENDSHME DHE PARTNEREVE TE SPECIALIZUARA, EKIPI YNE PERFSHIN PROFESIONALE TE LARTE!

Objektiv

Jemi partner te klienteve tane ne ndertimin e projekteve te perbashketa.

Pershtatje

Data Power Shpk udhehiqet nga nje ekip referimi dhe nje rrjet profesionistesh me aftesi te ndryshme.

Skuader

Metoda jone e punes bazohet ne kompetencen e ekipeve dhe ne pervojen menaxhuese te menaxhereve te projektit.

Rreth Nesh

check our competence

NDERMJET MENAXHEREVE TE PROJEKTIT, BURIMEVE TE BRENDSHME DHE PARTNEREVE TE SPECIALIZUARA, EKIPI YNE PERFSHIN PROFESIONALE TE LARTE!

Bashkohu dhe ti skuadres tone!
Kontakto!